1.gup-2 trening!

Submitted by
Anonym (ikke bekreftet)
Publisert
18. oktober 2021

Under disse treningene blir det kartlagt om det blir sortbeltegradering til jul eller om man trenger mer trening før man kan prøve seg på den mest utfordrende graderingen man har hatt.

 

Opplegg:

Første trening blir alle kartlagt av instruktørene og alle får beskjed om hva som forventes fremover både teknisk, fysisk og mentalt.
Andre samling skjer selve utvelgelsen av hvem som får gradere seg i denne omgang. Alle får beskjed samme dag etter at treningen er ferdig.
Tredje samling er kun for de som får muligheten til å gradere seg i denne omgang. Her legger vi standarden for selve graderingen og tar eventuelle spørsmål dere har i forhold til søknadsprosessen.
Treningene ledes av Gunnar Rugsveen 5. Dan. Det er ikke mulig å gradere seg til sort belte uten å delta på disse treningene, blir man forhindret så gi beskjed til gunnar@ntkd.no. Alle må fylle ut vedlagt skjema før oppmøte som leveres før trening.


Datoer:

Onsdag 27. oktober klokken 18.00 - 19.30 - Trening og kartlegging av kandidater

Onsdag 17. november klokken 18.00 - 19.30 - Utvelgelse til gradering

Mandag 29. november klokken 18.00 - 19.30 - Trening for de som får gradere seg i denne omgang (selve graderingen er fredag 10. desember)

 

Sted:

Hovedsenteret til Trondheim Taekwon-Do klubb i Haakon VII gate 2.